Musicalul bazat pe viaţa şi cariera lui Michael Jackson va avea un alt titlu, potrivit Variety. Iniţial numit "Don’t Stop ‘Til You Get Enough", spectacolul se va numi "MJ". Proiectul se află în fază de dezvoltare la New York şi este programat pe Broadway în vara lui 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Putem confirma că musicalul despre Michael Jackson are un nou titlu", a spus Rick Miramontez, purtător de cuvânt. "Pe măsură ce show-ul a evoluat, producătorii au simţit că "MJ" este mai bun şi o alegere mai puternică decât cea bazată pe titlul unui anumit cântec". 

Acest efort a fost umbrit de multiplele acuzaţii de abuz sexual aduse starului de-a lungul anilor. 

Controversa a fost rememorată de recentul documentar HBO "Leaving Neverland", care prezintă interviuri cu doi dintre cei care îl acuză pe Jackson, Wade Robson şi James Safechuck, care pretind că artistul i-a abuzat pe când erau copii. 

Jackson, care a murit în 2009 la vârsta de 50 de ani, şi familia Jackson au negat totate acuzaţiile de abuz. Iarna trecută, înaintea lansării "Leaving Neverland", producătorii muzicalului au anulat o probă la Chicago. 

Spectacolul "MJ" se bazează pe o carte, "Ruined", scrisă de Lynn Nottage, câştigătoare de două ori a premiului Pulitzer, şi pe catalogul muzical al starului pop. Cântecele lui Jackson vor fi "Beat It", "Billie Jean", "The Way You Make Me Feel" şi "Smooth Criminal". 

Christopher Wheeldon ("An American in Paris"), câştigător al premiului Tony, va fi regizor şi va realiza coregrafia. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.