Modul în care părinţii trebuie să acţioneze pentru a evita ca televizorul şi alte gadgeturi să devină bonă pentru copii va fi demonstrat, sâmbătă, la emisiunea „Supernanny”, difuzată de Prima TV de la ora 20:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Băieţii familiei Azamfirei din Borleşti, judeţul Neamţ, sunt protagoniştii acestei ediţii. Ei au răspunsuri la orice întrebare şi găsesc argumente în favoarea lor indiferent de subiect.

Faptul că tatăl este plecat să muncească în străinătate îi face şi mai dificilă sarcina mamei lor, în vârstă de 37 de ani. Deşi familia împarte aceeaşi curte cu bunicii, ea simte doar pe umerii săi povara comunicării ineficiente cu cei doi copii, aşa că a apelat la ajutorul expertului în parenting Urania Cremene.

Ea descoperă că pentru cei doi băieţi televizorul s-a transformat de multă vreme în bonă. Refugiată în treburile gospodăriei, mama s-a izolat de copiii ei, iar momentele petrecute împreună cu ei, mai ales mesele, sunt marcate de divergenţe.

Urania Cremene va găsi soluţiile potrivite pentru normalitate, care, în familia Azamfirei, va veni prin reconstruirea căilor de comunicare dintre mamă şi fii, asta însemnând şi mai mult timp petrecut împreună.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.