Evenimentele de la târgul online MiniStory, dedicat copiilor cu vârste de până la 14 ani, se desfăşoară până la 6 decembrie pe paginile de Facebook Cărtureşti şi editura Trei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oferta de carte pentru copii în română şi engleză în stoc 24 de ore va avea reducere de până la 30% pe carturesti.ro.

Editurile Pandora M şi Trei, împreună cu carturesti.ro prezintă în MiniStory un oraş virtual cu poveşti despre emoţii, prietenie, visuri, dorinţe, planuri, inocenţă şi frumuseţe. 

Vineri, începând cu ora 18.00, copiii vor putea afla mai multe de la autorul romanului "Socrate în blugi", Laurenţiu Staicu, alături de scriitoarea Ana Barton şi Amilin Mocanu.

"Socrate în blugi" este un pariu cu adolescenţii de orice vârstă: oamenii curioşi, sensibili şi inteligenţi, pentru care succesul în viaţa personală şi în carieră nu a redus la tăcere întrebările sâcâitoare cu privire la sensul vieţii, nici nu a suprimat mirările copilului fascinat de cum se petrec lucrurile pe lume. Miza pariului, la fel ca în "Apologia lui Socrate", e că filosofia rămâne cea mai bună pregătire pentru viaţa de adult, afirmă Cristian Iftode, conferenţiar universitar la Facultatea de Filosofie - Universitatea Bucureşti. 

Sâmbătă, începând cu ora 12.00, este programat un dialog între Ana Dragomir, autoarea cărţilor "În căutarea inspiraţiei" şi "Praf de zâne" şi tânăra creatoare de artă Vera Gamarţ.

Despre "Praf de zâne": "Cum ar fi lumea noastră fără poveşti? Ce s-ar întâmpla dacă personajele magice pe care le îndrăgim ar dispărea? Pentru că nimic din toate acestea să nu se întâmple, Alma, o fetiţă curajoasă, pleacă într-o misiune extraordinară alături de personajul ei favorit, Scufiţa Roşie. O călătorie plină de aventuri pentru salvarea lumii poveştilor şi păstrarea magiei din jurul eroilor copilăriei fiecăruia dintre noi". 

Sâmbătă, 5 decembrie, ora 12.00, Andreea Chiru Maga şi Eric Popescu vor vorbi despre "Bruno. Emoţiile ne unesc"  - o carte în care ursuleţul Bruno devine ghid pentru înţelegerea emoţiilor de către cei mici şi cei mari.

Evenimentele vor fi transmise live, pe paginile de Facebook Cărtureşti şi editura Trei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.