Trecerea în nefiinţă a cântăreţului şi compozitorului Victor Socaciu este o pierdere mare şi mult prea timpurie pentru lumea muzicală, a transmis Ministerul Culturii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Melodiile şi versurile sale sunt, însă, nemuritoare şi vor răsuna întotdeauna în sufletele iubitorilor de muzică folk şi nu numai”, se arată în mesaj. 

Pentru activitatea sa, Victor Socaciu a primit, din partea Ministerului Culturii, în anul 2002, premiul de onoare pentru „Întreaga activitate în slujba cântecului românesc”. Îi mulţumim, încă o dată, pentru serviciul pe care l-a adus culturii româneşti şi pentru dragostea sa de neam.

Cantautorul Victor Socaciu a murit luni, la vârsta de 68 de ani, a anunţat fiica sa pe Facebook. Artistul s-a stins din viaţă la Spitalul Carol Davila din Capitală unde era internat de aproape o lună.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.