Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale şi Institutul Naţional pentru Cercetare şi Formare Culturală organizează, în Bucureşti, între 20 mai şi 20 iunie, un program de formare de specialişti în educaţie culturală pentru tineri în domeniile arte vizuale, teatru şi dans.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cursanţii vor avea acces gratuit la programul de formare pentru tineri, instituţiile organizatoare suportând cheltuielile cu formarea şi materialele necesare derulării în bune condiţii ale activităţilor specifice, se arată în anunţul Ministerului Culturii. 

Cei care doresc să dobândească certificatul de specialist în educaţie culturală cu tinerii trebuie să fie absolvenţi ai unui curs universitar sau ai unei şcoli populare de artă în domeniul în care doresc să se specializeze.

După obţinerea certificatului, în lunile iulie - august, vor susţine, pentru o zi, un atelier de lucru cu tineri între 10 şi 18 ani, în domeniul în care au obţinut diploma, în cadrul unei tabere cultural-vocaţionale organizate de Ministerul Tineretului şi Sportului în parteneriat cu Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale. Aici vor pune în aplicare cunoştinţele acumulate  în cadrul programului de formare.

Persoanele interesate sunt invitate să trimită curriculum vitae la adresa de e-mail andreea.chindris@cultura.ro până la data de 7 aprilie, în care să specifice opţiunea pentru unul din cele trei domenii de formare. Rezultatele selecţiei vor fi anunţate până la data de 15 aprilie, pe site-urile instituţiilor organizatoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.