O nouă carte a fostei prime doamne Michelle Obama le va oferi cititorilor "poveşti proaspete şi reflecţii perspicace despre schimbare, provocare şi putere", potrivit editorului ei, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"The Light We Carry", care va fi publicată în noiembrie, este a doua carte semnată de Michelle Obama, după bestseller-ul de memorii "Becoming" care a fost lansată în noiembrie 2018.

Ea a anunţat noua carte pe reţelele de socializare, spunând într-un videoclip că "s-au întâmplat multe" de când a publicat "Becoming", inclusiv "o insurecţie" şi "un val în creştere de ură, bigotism şi intoleranţă".

A mai spus că toate acestea au făcut-o să se simtă "dezechilibrată" şi "vulnerabilă şi, uneori, înfricoşată". Drept urmare, a reflectat mult la întrebarea "cum să ne canalizăm frustrarea în ceva pozitiv?". 

Rezultatul este "The Light We Carry", pe care Obama a descris-o drept "un fel de cutie de instrumente" şi "o colecţie a unora dintre perspectivele şi practicile pe care le-am adunat de-a lungul anilor pentru a mă ajuta să mă menţin echilibrată”.

Cartea va fi lansată de Penguin Random House la nivel global pe 15 noiembrie, la patru ani după "Becoming".

"Becoming" este o cronică a călătoriei lui Michelle Obama din copilăria în partea de sud a Chicago-ului până la experienţele ei ca primă doamnă de culoare a SUA. A fost tradusă în 50 de limbi şi a fost vândută în peste 17 milioane de exemplare în toate formatele din întreaga lume, potrivit editorului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.