Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a transmis un mesaj cu ocazia încoronării regelui Charles al III-lea, subliniind devotamentul acestuia faţă de Coroană şi Naţiune, amintind că suveranul britanic este "un prieten al ţării noastre".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Încoronarea de la Londra, leagă trecutul de prezent printr-o tradiţie istorică de o mie de ani. O tradiţie care a continuat trecând prin războaie, cataclisme, revoluţii şi fundamentale schimbări ale lumii.
Majestatea Sa Regele Charles este încoronat după aproape şase decenii de slujire devotată a Regatului Unit şi a Commomwealth. Întreaga mea viaţă am fost martora devotamentului său faţă de Coroană şi Naţiune", a transmis Casa Regală a României.

Totodată, "suveranul britanic de astăzi este un prieten al ţării noastre şi are o profundă înţelegere a continentului european, în întregimea lui" şi, "în această zi istorică, Principele Consort şi cu mine urăm Regelui şi Reginei Consort o domnie binecuvântată, pentru un viitor mai bun al ţării lor şi al lumii întregi!". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.