Meghan Markle a acordat un lung interviu revistei de film Variety, în care a vorbit în special despre Regina Elizabeth II, care a murit pe 8 septembrie. Ea a fost încântată că a cunoscut-o pe regină şi că a putut să o însoţească în timpul câtorva angajamente oficiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Îmi amintesc de prima participare la un eveniment oficial alături de ea, cât de extraordinar a fost. Sunt norocoasă. Şi sunt în continuare mândră că am avut o relaţie caldă cu conducătoarea familiei".

 

„Ea îşi făcea griji că orice comentarii despre regină sau socrii ei vor fi „o distragere a atenţiei” de la doliu, dar a insistat să celebreze simbolul pe care regina l-a reprezentat”, a scris reporterul Variety.

Ducesa, a cărei prezenţă la Balmoral, în preajma regretatei regine, nu a fost dorită de restul familiei, şi-a exprimat în acest interviu toată admiraţia pe care o are pentru suverană. Meghan Markle subliniază astfel că regina este „cel mai strălucitor exemplu de leadership feminin”.

Meghan Markle, care cu greu a revenit în Marea Britanie de când a plecat cu Prinţul Harry pentru a locui în Statele Unite şi a se îndepărta de familia regală, salută, de asemenea, „efuziunea de dragoste şi sprijin”, care a urmat decesului reginei.

„Sunt atât de recunoscătoare că am putut fi alături de soţul meu pentru a-l susţine, mai ales în această perioadă”, mai spune ea.

Meghan şi Harry au apărut împreună pentru prima dată din martie 2020 alături de William şi Kate la funeralii, în ciuda zvonurilor persistente despre o ceartă între cei doi fraţi. O imagine considerată o dovadă a reconcilierii de către experţii familiei regale. Dar Meghan şi Harry au plecat imediat după înmormântarea reginei din 19 septembrie.

Ducesa de Sussex a impresionat chiar observatorii cu ampla reverenţă în faţa sicriului reginei, miercuri, 14 septembrie, la Westminster Hall.

„A fost o perioadă dificilă”, spune ea, despre doliu. „Dar soţul meu mereu optimist a spus: „Acum s-a reunit cu soţul ei””. 

Regina a fost înmormântată la 19 septembrie la Capela Sf. George din Windsor, alături de soţul ei, Prinţul Philip, de părinţii şi de sora ei Margaret.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.