Meciurile Borussia Dortmund – Real Madrid din Liga Campionilor şi FC Lugano – FCSB din Liga Europa vor fi transmise în direct marţi, de la ora 21.45, respectiv joi, de la ora 20.00, de televiziunile Pro TV şi Telekom Sport 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În această seară, de la 21.45, Cristiano Ronaldo joacă meciul cu numărul 150 în Liga Campionilor. Portughezul are 110 goluri marcate până în acest moment, fiind ”golgheterul all-time” al competiţiei, informează Pro TV.

Borussia Dortmund va juca împotriva celor de la Real Madrid pe teren propriu, iar miza este foarte mare, pentru că echipa gazdă este printre singurele patru echipe care nu au fost învinse de Real Madrid acasă.

Real Madrid este deţinătoarea Champions League şi are ca obiectiv câştigarea trofeului pentru a treia oară consecutiv într-o grupă dificilă. Real Madrid, Dortmund şi Tottenham se luptă pe două locuri care duc în optimi. Borussia Dortmund este lider după şase etape cu cel mai bun golaveraj din istoria campionatului german la acest moment al sezonului: 19-1.

Joi, de la 20.00, FC Lugano o întâlneşte pe FCSB în Liga Europa, în oraşul elveţian Lucerna. Deşi rezultatele din acest început de sezon au fost mixte, echipa antrenată de Nicolae Dică figurează pe locul 7 la posesia mingii, la egalitate cu FC Barcelona.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.