Meciul România – Kazahstan a avut o audienţă medie de 912.000 de telespectatori la nivel naţional la TVR 1, joi seară, partida fiind lider absolut de audienţă pe întregul interval de difuzare, între 21.45 şi 23.36.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La nivel naţional, meciul a obţinut un rating mediu de 5,1% şi o cotă medie de piaţă de 13,9% la nivel naţional, informează TVR.

Pe segmentul publicului comercial, meciul a fost urmărit de 256.000 de telespectatori, înregistrând 5,7% rating mediu, respectiv 16,7% cotă medie de piaţă.

La nivel urban, partida România – Kazahstan a avut o audienţă medie de 5,7% şi o cotă de piaţă de 14,7%.

Cel mai urmărit moment al meciului de joi seara, la nivel naţional, s-a înregistrat la ora 22.21, când 1.432.000 de telespectatori se uitau la TVR 1, la transmisiunea directă de pe Stadionul Ilie Oancă din Ploieşti (rating 8%, 19,6% cotă de piaţă).

Reprezentativa României a învins, joi, la Ploieşti, cu scorul de 3-1 (2-0), selecţionata Kazahstanului, la debutul noului selecţioner Cosmin Contra. Acesta a fost penultimul meci pentru "tricolori" în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018. Antrenată anterior de germanul Christoph Daum, naţionala română nu mai avea şanse de calificare la turneul final din Rusia.

Următorul meci al echipei antrenate de Cosmin Contra este meciul cu Danemarca, de duminică, transmis în direct de TVR 1 şi TVR HD, de la ora 19.00.

La fel ca partida România – Kazahstan, meciul de la Copenhaga va precedat şi urmat, de la ora 18.35, respectiv 20.55, de ediţii speciale ”Repriza a treia”, transmise în direct şi moderate de Costin Deşliu.

După miezul nopţii, de la 00.30, la TVR 1 şi TVR HD, vor fi rezumatele tuturor partidelor disputate în grupa noastră şi în celelalte grupe de calificare. Duminică, la TVR 1, Telejurnalul de seară va începe mai târziu, adică la ora 21.00.

Alături de reprezentativa României şi Danemarcei, din grupa E de calificare la Cupa Mondială FIFA Rusia 2018 mai fac parte şi naţionalele Poloniei, Muntenegrului, Armeniei şi Kazakhstanului.

TVR transmite în direct şi în exclusivitate toate meciurile Naţionalei de fotbal a României din preliminariile CM FIFA Rusia 2018.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.