Mălin Bot, redactor-şef la ediţia online a Evenimentului Zilei, a declarat pentru News.ro că a demisionat şi că decizia a fost una bine cântărită, gândindu-se bine la ce a realizat în 22 de ani de presă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ideea este că am decis să plec în acest weekend, după toate discuţiile legate de emisiune, dar sunt şi alte motive, însă nu vreau acum să spun nimic care să afecteze imaginea cuiva”, a spus jurnalistul. ”Am luat această decizie gândindu-mă bine la ce am realizat după 22 de ani de presă, la contextul de acum şi la ceea ce vreau eu de la meseria asta”, a adăugat el pentru News.ro.

Mălin Bot nu a precizat unde îşi va continua activitatea, dar că a spus că, pentru moment, îşi ia o săptămână liberă, timp în care se va gândi la viitor. 

Decizia lui Mălin Bot de a pleca de la conducerea site-ului Evz.ro vine ca urmare a faptului că, săptămâna trecută, conducerea EVZ a decis ca el să nu mai fie moderator al emisiunii ”EVZ TV” de la postul de televiziune B1 TV, ci doar invitat al programului.

Mălin Bot este jurnalist de peste 20 de ani. El a fost corespondent local pentru publicaţiile Cotidianul, Evenimentul zilei şi Adevărul. A condus redacţia ziarului gratuit Adevărul de Seară din Timişoara, publicaţie care şi-a încheiat apariţia în 2011. Mălin Bot a fost redactor-şef al Adevarul.ro din 2011 până în octombrie 2012, după care a preluat Evz.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.