"Lupin", "The Witcher", "The Crown", "Wednesday", "Squid Game" sunt printre cele mai urmărite titluri Netflix, conform What We Watched: A Netflix Engagement Report, cu detalii despre ceea ce s-a urmărit pe platformă în perioada iulie - decembrie 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Lupin", serial cu mai multe sezoane, a generat aproape 100 milioane de vizionări în a doua jumătate a lui 2023, dar şi "The Witcher" cu 76 milioane, "The Crown" cu 50 milioane de vizualizări şi multe altele. În plus, printre favoritele fanilor se numără "Wednesday" (98 de milioane), "Red Notice" (62 de milioane) şi "Squid Game" (25 de milioane) - cele mai urmărite titluri Netflix din toate timpurile - care au continuat să aducă milioane de vizualizări în 2023, adică mult după lansarea lor.

Puterea poveştilor Netflix din întreaga lume 

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Serialele şi filmele Netflix care nu sunt în limba engleză atrag o mulţime de oameni - aproape o treime din totalul vizionărilor. Printre cele mai urmărite în a doua jumătate a anului trecut sunt Dear Child (53  milioane) din Germania şi Forgotten Love (43 milioane) din Polonia, alături de serialul mexican Pact of Silence (21 de milioane), serialul corean Mask Girl (19 milioane), serialul japonez Yu Yu Hakusho (17 milioane) din Japonia şi spinoff-ul spaniol Berlin (11 milioane).

Oamenii au petrecut 90 miliarde de ore pe Netflix în a doua jumătate a lui 2023 (cu un total anual de 183 miliarde de ore).

Raportul arată cât de vastă este audienţa Netflix prin intermediul preferinţelor în materie de genuri şi raportat la filme. "Leave the World Behind" (al cincilea cel mai popular film din istoria Netflix) a generat 121 milioane de vizionări, în timp ce "Leo" (cea mai populară animaţie Netflix) a adus 96 milioane de vizualizări.

Varietatea şi diversitatea gusturilor

Cele mai urmărite producţii Netflix includ genuri foarte variate, de la drame şi animaţii la comedii sau acţiune. Interesul pentru filmele şi serialele despre sport a crescut, atingând 184 milioane de vizionări pentru astfel de producţii, cum ar fi documentarul "Beckham" (44 milioane), în timp ce filmele şi serialele pentru copii şi familie au reprezentat 15% din totalul vizionărilor, cu titluri precum "Gabby's Dollhouse" (90 milioane vizualizări) şi "Family Switch" (62 milioane).

Cele mai populare titluri licenţiate în rândul abonaţilor au fost: "Young Sheldon" a generat  88 milioane de vizualizări, "Grey's Anatomy" (51 milioane) şi "Gossip Girl" (49 milioane). "Suits" a adunat 144 milioane de vizionări pentru cele nouă sezoane în a doua jumătate a anului trecut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.