Femeia de afaceri şi starleta Kim Kardashian va apărea pentru prima dată în emisiunea „Saturday Night Live” (NBC), pe 9 octombrie. "Imposibil să mai dau înapoi acum! Voi prezenta SNL!", a scris, pe Twitter, Kardashian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emisiunea de satiră a făcut din starul reality-urilor unul dintre subiectele preferate. În 2013, umoristul Nasim Pedrad a intrat în pielea ei pentru a râde de ticurile ei de limbaj într-un sketch din „Weekend Update”, o parodie de jurnal TV. Un an mai târziu, în 2014, cântăreaţa Nicki Minaj a interpretat-o într-un sketch similar.

Kim Kardashian a apărut în seriale şi filme, cel mai adesea în propriul rol. Ea a jucat în „Ocean's 8” (2018), precum şi în „CSI: New York Criminaliştii” (2009), „How I Met Your Mother” (2009), „90210” (2010) şi „30 Rock” (2012).

Owen Wilson, Rami Malek şi Jason Sudeikis vor fi alţi invitaţi în acest debut de sezon (al 47-lea).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.