După ce au publicat felicitarea de Crăciun, Kate şi William au distribuit pe reţelele de socializare un desen al fiului lor, prinţul George, având ca temă Crăciunul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Desenul lui George, în vârstă de 9 ani, înfăţişează un ren care are pe nas zăpadă. Pe un corn şi pe umăr sunt doi măcăleandri. 

 

Prinţul şi Prinţesa de Wales au profitat de această imagine pentru a transmite tuturor „Crăciun Fericit!”. Alături de cei trei copii ai lor, George, Charlotte şi Louis, Kate şi William îşi petrec vacanţa în Norfolk.

Cea mai recentă apariţie publică a Prinţului George a fost pe 15 decembrie, când şi-a însoţit părinţii şi pe sora Charlotte la Westminster Abbey pentru o liturghie de Crăciun găzduită de Kate.

După acest sejur în Norfolk, prinţul şi prinţesa de Wales şi copiii lor vor fi invitaţi de regele Charles III şi regina consoartă Camilla la prânz la Sandringham House, aşa cum este tradiţia.

Aceste sărbători de Crăciun încheie un an dificil pentru familia regală britanică, marcat de moartea Reginei Elizabeth II, la 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani.

Pentru prima dată, Charles III a transmis, duminică, tradiţionalul mesaj de Crăciun de la Capela St. George. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.