Ducesa de Cambridge s-a asociat cu National Portrait Gallery pentru un program care are drept scop să prezinte viaţa britanicilor în timpul pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kate Middleton este pasionată de fotografie. În fiecare an, imaginile realizate de ducesă în care apar cei trei copii ai ei sunt publicate pe conturile oficiale ale coroanei britanice. 

În plină izolare, ducesa de Cambridge îşi dezvoltă pasiunea şi s-a asociat cu National Portrait Gallery pentru un program a cărui ambiţie este de a arăta viaţa din Regatul Unit în timpul pandemiei de coronavirus. 

Intitulat "Hold Still", acest proiect este prezentat drept "un portret al naţiunii noastre în 2020", "un portret fotografic unic care permite imortalizarea spiritului, umorului, speranţelor, temerilor şi aspiraţiilor unei naţiuni în timp ce continuăm să luptăm contra pandemiei de coronavirus". 

Vor fi selectate în jur de o sută de fotografii. Britanicii pot trimite, până la 18 iunie, un autoportret. Acesta trebuie să corespundă unor tematici, să reflecte rezilienţă, eroism şi bunătate.   

Fotografiile alese vor fi prezentate într-o expoziţie virtuală, apoi itinerantă la sfârşitul anului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.