Televiziunea Kanal D va transmite un nou serial turcesc, ”Kosem”, realizat de producătorii ” Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”, începând din 23 ianuarie, de luni până joi, de la ora 20.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul recreează, în detaliu, o întreagă lume din Turcia Otomană, personajul central fiind Sultana Kosem, una dintre cele mai puternice figuri feminine din istoria Imperiului, informează Kanal D. 

”Kosem” prezintă costume şi bijuterii concepute special pentru această producţie şi decoruri care recreează palatele şi interioarele haremului Sultanei Kosem.

”Aventurile, intrigile din harem, trădările, crimele şi nu în ultimul rând poveştile de dragoste vor face deliciul fanilor serialelor turceşti şi mai ales al celor care au urmărit «Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii»”, au transmis reprezentanţii Kanal D.

Telespectatorii vor regăsi aceleaşi teme muzicale şi interpretări din coloana sonoră a serialului ”Suleyman Magnificul”.

O actriţă cu origini româneşti şi greceşti, Anastasia Tsilimpiou, o interpretează pe adolescenta Kosem, iar acorul Ekin Koç îl interpretează pe sultanul Ahmed, personaj care se îndrăgosteşte de tânără.

Născută pe o insulă grecească, în anul 1590, sau, după unele surse, în 1589, Kosem a devenit favorita sultanului Ahmed I. În calitate de regentă pentru un timp şi apoi mamă de sultan, ea s-a afirmat drept una dintre cele mai puternice femei din istoria Imperiului Otoman. Kosem a fost renumită pentru acţunile ei caritabile, dar a fost considerată şi cea mai temută sultană-mamă din şirul celor care au condus Imperiul Otoman, o maestră în intrigi în perioada Sultanatului Femeilor.

Serialul ”Kosem” a fost deja vândut în mai multe ţări, printre care se numără Ungaria, Grecia, Rusia, Indonezia, Lituania, Polonia, dar şi teritorii din Africa de Nord.

Odată cu începerea serialului ”Kosem”, serialul ”Furtuna pe Bosfor” va fi difuzat, din 27 ianuarie, în fiecare vineri, de la ora 20.00.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.