Justin Chambers părăseşte serialul „Anatomia lui Grey/ Grey’s Anatomy” după 15 ani de când facea parte din distribuţia producţiei ABC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chambers a jucat rolul Alex Karev, care a devenit pe parcursul celor 16 sezoane chirurg pediatru. Episodul lansat pe 14 noiembrie 2019 a fost ultimul pentru el în serial, chiar dacă realizatorii nu au lăsat de înţeles acest lucru.

„Nu există un bun moment să spun adio unui show şi unui personaj care mi-au definit atât de mult viaţa în ultimii 15 ani”, a spus Chambers într-un comunicat citat de Variety. „De ceva vreme, am sperat să îmi diversific rolurile şi alegerile în carieră. Şi, ajungând la 50 de ani, binecuvântat cu o soţie remarcabilă şi care mă încurajează şi cu cinci copii minunaţi, acum este momentul”.

El a mulţumit familiei ABC, Shondei Rimes, creatoarea şi producătorul executiv al serialului, actorilor Ellen Pompeo, Chandra Wilson şi James Pickens, alături de care a jucat, întregii echipe şi fanilor.

În al 16-lea sezon din „Anatomia lui Grey” joacă Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Kevin McKidd, Jesse Williams, Caterina Scorsone, Camilla Luddington, Kelly McCreary, Kim Raver şi Giacomo Gianniotti.

În 2018, „Anatomia lui Grey” a devenit cea mai longevivă producţie a ABC difuzată în prime-time.

Primele nouă episoade ale sezonului cu numărul 16 au fost vizionate, în medie, de 6 milioane de telespectatori cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani. În total, sezonul are 12 episoade.

Chambers a mai jucat în lungmetrajele „Broken City” (2013), alături de Russell Crowe, „Lakeview Terrace” (2008), cu Samuel L. Jackson, şi „The Zodiac” (2005).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.