Jimmy Fallon a prezentat scuze echipei de la The Tonight Show după ce revista Rolling Stone a publicat acuzaţiile unor actuali şi foşti angajaţi care susţin că în culisele programului său de noapte există un mediu de lucru toxic, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Este jenant şi mă simt atât de rău. Îmi pare rău dacă v-am făcut de râs pe voi, familia şi prietenii voştri”, a spus Fallon angajaţilor de la Tonight Show în timpul unei scurte şedinţe prin Zoom, joi seară, au declarat angajaţii prezenţi la şedinţă pentru Variety şi Rolling Stone. „Mă simt atât de rău încât nici măcar nu pot să vă spun”.

„Vreau ca acest show să fie distractiv, ar trebui să fie incluziv pentru toată lumea, ar trebui să fie amuzant, ar trebui să fie cel mai bun show, cei mai buni oameni”, a declarat Fallon, potrivit celor două publicaţii.

Joi, Rolling Stone a publicat acuzaţiile a doi actuali şi 14 foşti angajaţi, inclusiv ale echipei de producţie şi scenariştilor care au cerut anonimatul de teama represaliilor. Rolling Stone a susţinut că a abordat alţi 80 de actuali şi foşti angajaţi, dar „niciunul nu a fost de acord să vorbească în mod oficial sau nu a avut lucruri pozitive de spus despre munca la Tonight Show”.

Surse au afirmat că Fallon a avut un istoric de „crize de furie” şi de atacuri la adresa personalului atunci când era sub presiune. Alţii au menţionat alcoolismul prezentatorului, care a avut un impact asupra muncii sale.

NBC, care difuzează emisiunea The Tonight Show, a reacţionat la acest articol, declarându-se „incredibil de mândră” de show, înainte de a adăuga: „Crearea unui mediu de lucru respectuos este o prioritate”. „Ca în orice mediu de lucru, angajaţii ne-au semnalat probleme. Acestea au fost analizate şi s-au luat măsuri în consecinţă. Ca întotdeauna, încurajăm angajaţii care au experimentat sau au fost martori la un comportament contrar regulilor noastre să îl raporteze”. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.