Preşedintele Klasu Iohannis le transmite jurnaliştilor, de Ziua libertăţii presei, că au întregul său sprijin, precizând că ei sunt aceia care caută adevărul şi contribuie la impunerea transparenţei şi responsabilităţii în actul de guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Astăzi, sărbătorim jurnaliştii care îşi dedică viaţa căutării adevărului şi care, prin munca lor grea, contribuie la impunerea transparenţei şi responsabilităţii în guvernare. Aveţi întregul meu sprijin!", a scris preşedintele pe Twitter.

Şi preşedintele Senatului Clin Popescu Tăriceanu a transmis un mesaj de Ziua libertăţii presei, spunând că am ajuns ţara din care ziarele aproape au dispărut, avem o stranie inflaţie de televiziuni de ştiri, dar şi-au descoperit vocaţie de jurnalişti "cetăţeni specializaţi mai degrabă în trageri de noapte, filaj şi operaţiuni sub acoperire". El susţine că, dacă presa românească e momentan slăbită, nu e pentru că s-a nimerit, ci pentru că s-a dorit, motiv pentru care consideră că mass-media trebuie sprijinită, pentru a-şi regăsi forţa. El le urează jurnaliştilor să rămână "frumoşii nebuni ai societăţii", ei fiind "ultima redută a democraţiei".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.