Înscrierile pentru sezonul al patrulea al emisiunii ”Visuri la cheie”, prezentată de actorul Dragoş Bucur, au început şi pot fi făcute online, pe site-ul visurilacheie.protv.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Visuri la cheie” prezintă poveştile emoţionante ale unor familii ale căror locuinţe sunt renovate, astfel încât membrii acelor familii să poată trăi în condiţii decente.

În primele trei sezoane, echipa ”Visuri la cheie” a parcurs mii de kilometri prin ţară, a petrecut sute de ore pe şantier împreună cu constructori şi voluntari, a făcut planuri pentru fiecare proiect, iar 25 de familii cu care soarta a fost dură au fost protagoniste. 

Emisiunea a fost lansată de Pro TV în anul 2014 şi a fost produsă după formatul internaţional de succes ”Extreme Makeover - Home Edition”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.