Tururi ghidate gratuite vor fi oferite tuturor vizitatorilor, de 1 Mai, la situl arheologic Sarmizegetusa Regia din judeţul Hunedoara. Tot din 1 mai urmează să fie modificat şi orarul de vizitare, pentru tot parcursul sezonului cald.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Un istoric sau un arheolog va însoţi grupuri de cel puţin 15 persoane.
 
"Ia-ţi prietenii şi vino la Sarmizegetusa Regia! Duminică, 1 mai 2022, vino în capitala regatului dac şi bucură-te de o experienţă inedită: tururi ghidate gratuite, oferite de Direcţia Generală de Administrare Monumente şi Promovare Turistică Hunedoara, prin specialiştii direcţiei. Timp de 45 de minute, un istoric sau un arheolog va însoţi fiecare grup şi va dezvălui secretele sitului arheologic Sarmizegetusa Regia. Tururile se vor realiza cu începere de la ora 10, pentru grupuri de minim 15 persoane”, se arată într-un comunicat de presă, de miercuri, al Administraţiei Sarmizegetusa Regia.
 
De asemenea, programul de vizitare se modifică începând cu 1 mai. Sarmizegetusa Regia va fi deschisă pe tot parcursul sezonului cald între orele 09.00 şi 20.00.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.