Televiziunea History va transmite cel de-al cincilea sezon al serialului ”Muntenii”, despre persoane care aleg să trăiască în sălbăticie, din 9 noiembrie, în fiecare miercuri, de la ora 21.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”«Muntenii» sunt bărbaţii din America ce îşi câştigă existenţa de pe urma pământului şi pun hrană pe masa familiilor lor vânând şi punând capcane. Pentru aceşti oamenii care îşi duc existenţa prin perseverenţă desăvârşită, nevoia de a înfrunta primejdiile iernii devine a doua lor natură. Această provocare devine mai mare cu fiecare an care trece, de vreme ce condiţiile de la graniţă sunt tot mai imprevizibile şi lumea modernă se deconectează tot mai mult de rădăcinile primitive”, au transmis reprezentanţii History.

Serialul prezintă atât persoane experimentate, cât şi o nouă generaţie care se alătură luptei de a păstra obiceiurile vieţii în munţi, în Alaska, Carolina de Nord, Montana şi Arkansas.

”Chiar dacă presiunea progresului societăţii apasă pe umerii veteranilor, o nouă generaţie se alătură luptei de a păstra obiceiurile străbune ale vieţii în munţi. În Alaska, Carolina de Nord, Montana şi Arkansas, atât cei experimentaţi, cât şi cei mai tineri, trebuie să trăiască la limită pentru a supravieţui iernii care se apropie şi pentru a apăra spiritul libertăţii, pe măsură ce ispita vieţii urbane ajunge tot mai aproape de ei”, au mai transmis reprezentanţii televiziunii.

Televiziunea History, în prezent existentă în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, priveşte istoria dintr-o perspectivă diferită, celebrând oamenii cu iniţiativă care ies din mulţime şi îşi lasă amprenta asupra lumii. 

History, principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK, a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând, astfel, să asigure grile de programe personalizate pentru România.

Canalele History şi History HD sunt disponibile prin Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.