Happy Channel avertizează telespectatorii să nu se lase înşelaţi de un canal de YouTube care cere donaţii pentru televiziune, acesta utilizând conţinutul serialului “O grămadă de caramele”, fără acordul postului TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Happy Channel a luat act de existenţa unor canele care se folosesc de imaginea postului de televiziune, iar pe această cale le transmite telespectatorilor să nu se lase păcăliţi. După apariţia unor canale care cer donaţii în numele postului de televiziune, Happy Channel a luat demersurile necesare pentru reglementarea acestei situaţii şi îi avertizează pe telespectatori să nu se lase înşelaţi”, au transmis reprezentanţii televiziunii.

”În urma lansării serialului «O grămadă de caramele» au luat naştere canele care utilizează conţinutul producţiei fără acordul postului de televiziune şi care solicită donaţii folosindu-se de brandul Happy Channel”, au adăugat aceştia.

Potrivit explicaţiei unui reprezentant Happy Channel, pentru Agenţia de presă News.ro, este vorba despre un canal de YouTube care poartă titlul serialului ”O grămadă de caramele”. Acesta conţine mesaje prin care se solicită donaţii pentru ”canalul Happy Channel” şi pentru serial.

”Vrei să apari pe LIVE ? Cu această donaţie poţi ajuta canalul Happy Channel şi O grămadă de caramele”, arată un mesaj publicat pe acest canal de YouTube.

Postul de televiziune roagă telespectatorii să nu ofere bani, pentru că această acţiune este ilegală, şi precizează că singurele pagini oficiale pe care le deţine sunt: pagina de Facebook a postului de televiziune (Happy Channel), pagina de Facebook a serialului “O grămadă de caramele” (Happy Serial), contul de Instagram (happy.channel, happyserial), contul de youtube (Happy Channel) şi site-ul postului TV (tvhappy.ro).

Cea mai nouă producţie Happy Channel, “O grămadă de caramele”, care a avut premiera pe 18 septembrie, este difuzat în fiecare luni şi marţi, de la ora 19.00, şi în reluare de la ora 23.45. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.