Filmele româneşti ”Sieranevada”, ”Bacalaureat” şi ”Câini” se numără printre primele pelicule care vor fi proiectate în noul an la Studioul ”Horia Bernea” al Muzeului Naţional al Ţăranului Român (MNŢR) din Bucureşti, începând de miercuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul ”Sieranevada”, regizat de Cristi Puiu, va fi proiectat miercuri, de la ora 19.00.

În programul proiecţiilor urmează drama ”Julieta”, regizată de Pedro Almodóvar, joi, de la ora 18.30, şi filmul ”Bacalaureat”, regizat de Cristian Mungiu, de la ora 20.15.

Filmul ”Câini”, regizat de Bogdan Mirică, şi filmul ”Doar sfârşitul lumii/ Juste la fin du monde”, regizat de Xavier Dolan, în premieră naţională, vor fi proiectate vineri, de la ora 18.15, respectiv 20.30.

Sâmbătă, vor fi proiectate animaţia ”Ţestoasa roşie/ La tortue rouge”, regizată de Michael Dudok de Wit şi premiera naţională ”Doar sfârşitul lumii/ Juste la fin du monde”, de la ora 17.00, respectiv 18.30. Programul va continua cu filmul ”Inimi cicatrizate”, regizat de Radu Jude, de la ora 20.15.

Filmul ”Sieranevada”, regizat de Cristi Puiu, va fi proiectat şi duminică, de la ora 16.00, şi va fi urmat, de la ora 19.15, de ”Toni Erdmann”, regizat de Maren Ade.

Biletele pentru o proiecţie pot fi achiziţionate la preţul de 10 lei sau 7 lei, pentru elevi, studenţi şi pensionari. Acestea pot fi cumpărate şi în avans, prin intermediul eventbook.ro.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.