Artista Bella Santiago, originară din Filipine, a reuşit duminică seară să câştige trofeul "X Factor" 2018 şi premiul în valoarea de 100.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea i-a cucerit din nou atât pe juraţii "X Factor", cât şi pe public cu piesa "Fata verde", cântată alături de Tavi Colen, dar şi cu frgmente din cele mai cunoscute piese ale lui Beyonce.

Cântăreaţa s-a bucurat foarte tare când a aflat că este marea câştigătoarea al celui de-al optulea sezon.

"Mulţumesc tuturor celor care m-au votat, nu-mi vine să cred că m-aţi votat pe mine. Sunt mândră că sunt româncă, mulţumesc că m-aţi apreciat. Nu mă aşteptam să câştig pentru că au fost foarte mulţi concurenţi foarte buni. Mă bucur enorm, iar acest premiu îl dedic fiicei mele”, a declarat în lacrimi Bella.

În vârsta de 28 de ani, Resciebelle Santiago s-a mutat în România în 2016, când s-a făcut remarcată în cadrul show-ului "Românii au talent", prin interpretarile excepţionale ale hit-urilor "I will always love you", "Hello" şi "Drunk in love". La începutul anului 2017, artista lansează primul single şi videoclip din cariera solo, "Unpredictable", piesa produsă în studiourile HaHaHa Production, alături de Smiley şi compozitori internaţionali. Apoi, în septembrie, începe colaborarea cu trupa Jukebox şi lansează piese ca "Vocea ta" şi "Auzi cum bate". Anul urmator, Bella împreună cu Jukebox participă la Selecţia Naţională Eurovision 2018, cu piesa "Auzi cum bate" şi sunt la un pas de a reprezenta ţara la Eurovision.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.