Festivalul Internaţional George Enescu a relansat site-ul festivalenescu.ro, pe care utilizatorii pot vizualiza în timp real programul şi biletele disponibile, cu posibilitate de achiziţionare, precum şi informaţii despre evenimente aflate în pregătire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Festivalenescu.ro este structurat pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a naviga facil prin informaţiile esenţiale despre evenimentele pregătite.

Utilizatorii au la îndemână informaţii despre noutăţile din Festivalul Enescu 2017, precum şi despre evenimente viitoare sau în pregătire - Concursul Enescu 2018.

Site-ul conţine şi editoriale, ştiri, analize, transmisiuni live, o galerie multimedia, hărţi cu adresă pentru fiecare sală de spectacol, precum şi un sistem de widgets care permite accesarea informaţiei relevante din fiecare pagină a site-ului. Abonarea la newsletter se face printr-o trimitere dedicată.

Noul site este ”îmbrăcat” în imaginea vizuală a Festivalului Enescu 2017, iar în timpul desfăşurării festivalului, în perioada 2 - 24 septembrie, ecranul principal al site-ului se va transforma în ecran pentru transmisiuni live ale concertelor.

Pagina web a festivalului este disponibilă cu toate facilităţile şi în varianta pentru dispozitive mobile.

Printre cele mai importante facilităţi ale site-ului se numără posibilitatea de a consulta într-un afişaj accesibil evenimentele din programul Festivalului Enescu 2017 şi a statusului biletelor - disponibile, epuizate, intrare liberă - cu posibilitate de achiziţionare a biletelor: printr-un singur click se face transferul către interfaţa de vânzare, în secţiunea Program. 

Alte facilităţi sunt widget-uri cu trimitere la informaţii relevante din orice pagină a site-ului şi abonare dedicată pentru Newsletter, galerie video şi foto cu înregistrări live şi fotografii în secţiunea Media, şi acces direct sau prin logare pe un alt browser pentru jurnalişti la un Kit de Presă, care conţine imagini video şi fotografii la înaltă rezoluţie, încărcate în timp real pe durata desfăşurării festivalului.

Ediţia 2017 a Festivalului Internaţional George Enescu aduce la Bucureşti şi în alte şapte oraşe din ţară peste 3.000 de artişti străini şi români, în peste 80 de evenimente.

Cu un nou directorat de la nivel internaţional - Zubin Mehta, preşedinte onorific, şi Vladimir Jurowski, director artistic, în 2017, festivalul va pune tehnologia în serviciul muzicii clasice şi al creativităţii, prezentând lucrări cunoscute, într-o nouă abordare, şi va aduce în prim-plan muzica contemporană, invitând pentru prima dată la Bucureşti pe unii dintre cei mai cunoscuţi compozitori ai momentului. Publicul se va putea bucura de un număr record de lucrări de George Enescu - 37, două dintre acestea fiind în premieră istorică în festival, şi va ”acorda matematica la sunetul muzicii”, în interiorul Bucureştiului creativ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.