Compania Facebook Inc a încheiat un acord cu Liga americană de baseball pentru a transmite în direct 20 de meciuri din acest sezon, câte unul în fiecare vineri, începând din 19 mai, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Facebook a anunţat, joi, că transmisiunile vor fi disponibile tuturor utilizatorilor reţelei de socializare din Statele Unite ale Americii.

Reuters a scris în luna februarie că Facebook şi Liga americană de baseball (Major League Baseball) se aflau în discuţii pentru a transmite în streaming câte un meci pe săptămână, ca parte a unui demers agresiv al companiei de a deveni o destinaţie pentru sporturi transmise în direct.

Alte firme de internet americane rivale se întrec pentru a oferi programe similare. Twitter Inc a anunţat un acord în această lună cu WNBA pentru a transmite meciuri de baschet feminin, iar în aprilie, Amazon.com Inc a anunţat că va transmite în streaming meciuri de fotbal masculin, printr-un acord încheiat cu NFL.

Pentru difuzarea meciurilor de baseball, Facebook a anunţat că va utiliza un feed de la o emisiune locală a unei echipe participante.

”Meciurile de baseball sunt experienţe unice în care se implică întreaga comunitate, întrucât ritualurile din tribune sunt adesea la fel de importante pentru fani ca acţiunea din teren. Distribuind câte un meci în direct pe săptămână pe Facebook, Major League Baseball poate reimagina această experienţă socială la scală naţională”, a spus Dan Reed, responsabilul de parteneriate sportive la nivel global al Facebook.

Facebook a transmis că are o medie zilnică de aproximativ 182 de milioane de utilizatori activi din SUA şi Canada.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.