Eurosport a prelungit cu patru ani parteneriatul cu Federaţia Internaţională de Tir cu Arcul, început în 2014, prin care va difuza toate competiţiile internaţionale importante organizate sub egida organizaţiei mondiale, ce preced Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, începând cu prima etapă a Cupei Mondiale Hyundai la Tir cu Arcul 2017, din oraşul chinez Shanghai, în luna mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parteneriatul prevede transmiterea de către Eurosport a tuturor etapelor Cupei Mondiale Hyundai la Tir cu Arcul, inclusiv a Finalei Cupei Mondiale Hyundai la Tir cu Arcul, şi a Campionatelor Mondiale de Tir cu Arcul, prin intermediul canalelor tradiţionale şi al platformelor digitale, informează Eurosport.

Programul transmisiunilor include toate marile competiţii ce preced următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo şi rezumate ce vor fi difuzate pe toate platformele Eurosport, inclusiv pe Eurosport Player – serviciul online Eurosport dedicat transmisiunilor în direct şi la cerere, pe bază de abonament. În zona Asia-Pacific acestea vor fi difuzate pe canalul Eurosport 1.

În plus, Eurosport va colabora cu Federaţia Internaţională de Tir cu Arcul/ World Archery în scopul promovării acestui sport şi va sprijini lansarea parteneriatelor comerciale ale organizaţiei mondiale prin crearea unei platforme dedicate, ce va cuprinde atât transmisiuni TV, cât şi activări digitale.

”Suntem încântaţi de extinderea parteneriatului nostru cu World Archery pe o durată de încă patru ani. Astfel, vom putea să oferim telespectatorilor transmisiuni de la cele mai importante competiţii la care vor concura cei mai valoroşi arcaşi ai lumii. Eurosport dedică deja mai mult de jumătate din programul său sporturilor olimpice, iar acest acord consolidează şi el oferta noastră la început de drum către următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo”, a declarat Peter Hutton, CEO Eurosport.

Înfiinţată în 1931 la Liov, World Archery este Organizaţia mondială de reglementare în tirul cu arcul, cunoscută în mod oficial sub numele FITA, recunoscută de Comitetul Internaţional Olimpic. Scopul organizaţiei este promovarea şi reglementarea sportului Tir cu Arcul la nivel mondial prin intermediul celor peste 160 de asociaţii membre, al competiţiilor internaţionale şi crearea unor iniţiative pentru dezvoltarea sportului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.