Emma Zeicescu a demisionat de la Realitatea TV, după zece ani de când lucrează la postul de televiziune, a anunţat, miercuri dimineaţa, realizatoarea de televiziune, într-un mesaj publicat pe blog şi pe contul de Facebook, intitulat, cât se poate de clar ” BREAKING NEWS Bună dimineaţa, sunt Emma Zeicescu şi îmi dau demisia.”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Bună dimineaţa, sunt Emma Zeicescu şi îmi dau demisia.  La ora asta, ar fi trebuit să fiu în cabina de machiaj, să mă pregătesc pentru întâlnirea cu voi. Ar fi trebuit să urmeze trei ore, cu Oameni şi Fapte, în direct la Realitatea TV. Pe micul ecran. Din păcate/din fericire, eu privesc acum un ecran”, a scris Emma Zeicescu, miercuri dimineaţă, pe blog.

Citeşte şi:  Edward Pastia, despre demisia Emmei Zeicescu: A fost o decizie luată în conformitate cu politica de dezvoltare a postului; Ne-am propus să fim iar Realitatea

Aceasta a menţionat că lucrează de 15 ani în presă, dintre care 10 la Realitatea TV.

Emma Zeicescu s-a alăturat echipei Realitatea TV, mai întâi ca reporter pe domeniul politic, apoi ca prezentator şi realizator de televiziune. În ultima perioadă, aceasta prezenta ştirile cuprinse în tronsonul orar 11.00 - 14.00. 

În luna octombrie 2011, Emma Zeicescu a demisionat tot de la Realitatea TV, pentru scurtă vreme lucrând la postul Digi 24. În aprilie 212, aceasta e revenit la Realitatea TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.