Cea de-a doua ediţie live a emisiunii „Vocea României”, difuzată de Pro TV, a fost lider absolut de audienţă, vineri seară, în intervalul de difuzare 20.30 – 01.12, cu peste un milion de telespectatori la nivel naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emisiunea a fost urmărită de 1.036.000 de telespectatori la nivel naţional, înregistrând 5,8 puncte de rating şi 16,4% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1 a obţinut 5,1 puncte de rating şi 14,5% cotă de piaţă, potrivit datelor furnizate de Kantar Media România, informează Pro TV.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cea de-a doua ediţie live „Vocea României” a înregistrat 7,2 puncte de rating şi 24% cotă de piaţă, spre deosebire de Antena 1, care a ocupat cel de-al doilea loc în top, cu 6,1 puncte de rating şi 20,2% cotă de piaţă.

La nivel urban, emisiunea a obţinut 6,9 puncte de rating şi 19,1% cotă de piaţă, spre deosebire de Antena 1, care s-a situat pe cel de-al doilea loc în clasament, cu 5,2 puncte de rating şi 14,4% cotă de piaţă.

În minutul de maximă audienţă, 20.53, emisiunea „Vocea României” era urmărită de 1.675.000 de telespectatori la nivel naţional.

În urma acestei ediţii vor merge mai departe concurenţii: Mano Botond Raduly – preferatul publicului şi Andreea Dragu – alegerea antrenorului (Despot), Zsuzsana Cerveni – favorita publicului şi Diana Brescan – alegerea antrenoarei (Loredana), Ştefan Ştiucă – ales prin votul publicului şi Maria Rădeanu - alegerea antrenorului (Tudor), Ana Munteanu – aleasă de public şi Amir Arafat – alegerea antrenorului (Smiley).

Cea de-a treia ediţie live „Vocea României”, care va fi difuzată de Pro TV vineri, de la ora 20.30, va prezenta 16 concurenţi, câte patru în fiecare echipă, care vor lupta pentru un loc în semifinală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.