Emisiunea "Te cunosc de undeva!", difuzată de Antena 1, a fost sâmbătă seara lider de audienţă în mediul urban, după ce a adunat în faţa micilor ecrane 1,7 milioane de telespectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La nivelul publicului de la oraşe, Antena 1 s-a situat pe primul loc şi a obţinut sâmbătă seara, pe perioada difuzării emisiunii (19.57 - 23.16), o audienţă medie de  8,3 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 18,5%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, a înregistrat 7,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 17,6%.

Show-ul "Te cunosc de undeva!", care l-a desemnat câştigător pe "Cuza", cu o transformare în Rafaella Carra, a adunat în faţa televizoarelor 1.742.000 de telespectatori în minutul de maximă audienţă, la 21.37.

La "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu s-au transformat în Carla's Dreams, şi au cântat "în oglindă" îmbrăcaţi cu hanoracele membrilor trupei din Republica Moldova.

Alex Vasilache a încercat un nou travesti şi a imitat-o pe Aretha Franklin, pe care revista Rolling Stone a clasat-o pe primul loc în topul celor mai buni cântăreţi din toate timpurile, Ruby a interpretat "Unde e Târgoviştea?", transformată în Ileana Sărăroiu, şi a cântat pentru prima dată cu taraf, în timp ce Bianca Sârbu s-a transformat în muzicianul american Usher.

Biu Marquetti a fost Delia în videoclipul piesei "1234 (Unde dragoste nu e)", Anda Adam a devenit pentru o seară Katy Perry Max Dragomir a fost transformat în Bruno Mars, în timp ce Sore a fost Pepe şi a beneficiat de un "corp de balet" special: juratii si prezentatorii show-ului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.