Emisiunea "Te cunosc de undeva!", difuzată de Antena 1, care a desemnat-o câştigatoare pe Nico, cu o transformare în Lara Fabian, a fost sâmbătă seara lider de audienţă la nivel naţional, cu 1,929.000 de telespectatori în minutul de maximă audienţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Show-ul transformărilor prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Selesi a adunat în faţa micilor ecrane 1.929.000 de telespectatori, în minutul de maximă audienţă, de la 21.04.

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc şi a obţinut, sâmbătă seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 - 23.15), o audienţă medie de 8,3 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 18,3%, urmată de Pro TV, cu 7,6 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 16,8%.

Clasamentul se păstrează şi la nivelul publicului din toată ţara, unde Antena 1 rămâne lider cu o audienţă medie de 7,5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 16,7 %.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.