Emisiunea ”Live From The Red Carpet” a televiziunii E! debutează, odată cu cea de a 74-a ediţie a galei de decernare a Globurilor de Aur, în noaptea de duminică spre luni, de la ora 01.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Live from the Red Carpet: The 2017 Golden Globe Awards”, găzduită de Ryan Seacrest şi Giuliana Rancic, alături de vedete şi experţi din lumea divertismentului, va fi reluată în zilele următoare, transmite postul de televiziune.

Între cei care se vor alătura gazdelor emisiunii se numără Kris Jenner, Kristin Cavallari, Ross Mathews, Brad Goreski, Todd Chrisley şi Karrueche Tran.

Pentru prima dată, transmisiunea E! de la Los Angeles va avea o acoperire second screen, care include o experienţă 360 inedită, utilizând tehnologie de ultimă oră.

”Live from the Red Carpet: The 2017 Golden Globe Awards” va fi reluată la E! luni, de la ora 15.00 şi de la 20.00, marţi, de la ora 17.00, şi miercuri, de la ora 20.00.

Emisiunea ”Fashion Police: The 2017 Golden Globe Awards”, difuzată miercuri, de la ora 22.00, va da verdicte privind stilul ales de vedete la gală.

E! Entertainment Television aparţine Universal Networks International, divizia globală de canale a NBCUniversal, una dintre cele mai mari companii de divertisment, ce furnizează conţinut pentru peste 167 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. Portofoliul include brandurile Universal Channel, Syfy,  13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, The Style Network şi Golf Channel. Universal Networks International reprezintă şi Movies 24 în Marea Britanie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.