Emisiunea de cultură generală "Vrei să fii milionar?", un show popular în toată lumea, revine în grila de toamnă a Kanal D, prezentată de pe Teo Trandafir.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îi aştept pe toţi cei care au împlinit vârsta de 18 ani, care sunt prieteni cu cartea, informaţia şi care vor să câştige un ban cinstit să se înscrie la "Vrei sa fii milionar?". Promit să le fiu alături şi să mă bucur cu ei la fiecare prag pe care îl vor depăşi şi care îi va duce mai aproape de marele premiu de un milion de lei. Îmi doresc mult ca zicala "Dacă ai carte, ai parte!" să aibă corespondent în realitate”, a declarat Teo Trandafir.

"Vrei sa fii milionar?" a început să fie difuzată de Kanal D în 2011, după care au urmat trei sezoane. Câştigurile concurenţilor au însumat o cifră de aproximativ 2 milioane de lei.

Toţi cei interesaţi să participe la concursul televizat se pot înscrie la casting accesând casting.kanald.ro. 

"Vrei sa fii milionar?" este cel mai cunoscut format quiz din lume. A fost produs pentru prima dată in Marea Britanie, pe reteaua ITV, în septembrie 1998. De altfel, anul acesta se împlinesc două decenii de când a fost difuzat prima dată. Show-ul a devenit la scurt timp de la lansare un fenomen din punct de vedere al ratingului, cu o audienţă medie de 19 milioane de telespectatori. De atunci formatul a fost prezent în peste 120 de ţări.

Impactul pe care l-a avut emisiunea la nivel social este unul considerabil, pornind de la apariţia unei game complexe de produse interactive, aplicaţii educaţionale care au la bază jocul şi până la filmul de succes "Slumdog Millionaire", câştigător al premiului Oscar. Formatul a câştigat zeci de premii la nivel mondial, inclusiv un premiu BAFTA, o distincţie Emmy, şapte premii naţionale de televiziune în Marea Britanie. În România, emisiunea "Vrei sa fii milionar?", difuzată la Kanal D, a obţinut o serie de distincţii, dintre care şi Premiul TV Mania pentru cea mai bună emisiune de divertisment. 

Emisiunea concurs "Vrei sa fii milionar?" este un format realizat de Sony Pictures Television (SPT), distribuit international de SPT.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.