Emisiunea culinară ”MasterChef” va reveni în grila postului de televiziune Pro TV cu un nou sezon, pe 13 februarie, de la ora 20.30, concurenţii urmând să fie jurizaţi de Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu şi Liviu Popescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O noutate în acest sezon va fi faptul că participanţii la concurs vor intra în grupuri la duel şi vor găti în faţa juraţilor un preparat dintr-o categorie pe care ei au declarat-o ca fiind preferată, informează Pro TV.

”Dacă până acum concurenţii erau obişnuiţi să îşi prezinte preparatele gata făcute în faţa juraţilor pentru a obţine cel mai râvnit şorţ din România, de această dată ei vor intra în grupuri la duel şi vor găti în faţa juraţilor un preparat dintr-o categorie pe care ei au declarat-o ca fiind preferată. Dintre miile de concurenţi înscrişi în concurs, doar o mică parte au fost selectaţi pentru a găti în faţa juraţilor. Câştigarea duelului le asigură concurenţilor un loc direct în bucătăria MasterChef şi o şansă în competiţia culinară”, au transmis reprezentanţii Pro TV.

”Noile reguli ale acestui sezon sunt foarte interesante! Pregătim multe surprize, care vor ridica show-ul la următorul nivel şi vor aduce în faţa telespectatorilor emoţie, tensiune, suspans, dar şi distracţie, voie bună şi explozii de bucurie. Cei trei juraţi sunt de-a dreptul savuroşi! Se completează perfect, începând cu seriozitatea lui Chef Samuel Le Torriellec, umorul lui Chef Răzvan Exarhu, până la profesionalismul lui Liviu Popescu, totul pentru ca cei ce îşi doresc cu adevărat un loc în bucătăria MasterChef să aibă parte de o viziune completă asupra acestui domeniu. Noi ne-am distrat foarte tare la filmări şi abia aştept să văd rezultatul!”, a declarat Răzvan Fodor, prezentatorul emisiunii.

În acest sezon, Samuel Le Torriellec, Răzvan Exarhu şi Liviu Popescu formează un nou juriu, înlocuindu-i pe Adrian Hădean, Florin Scripcă (Chef Foa) şi Patrizia Paglieri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.