Ediţia originală şi completă a poveştii ”Alice în Ţara Minunilor”, de Lewis Carroll, ilustrată de Rébecca Dautremer, celebra desenatoare a volumului ”Prinţese date uitării sau necunoscute”, a ieşit din tipar joi, a anunţat editura Vellant.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alice, fetiţa cu imaginaţie nestăvilită, călătoreşte în lumea fantastică a viselor, unde totul este surprinzător. Se întâlneşte cu creaturi ciudate, care se comportă absurd şi care o determină să-şi folosească curiozitatea pentru a ajunge la capătul călătoriei. Spre deosebire de lumea reală, care e coordonată de norme şi de logică, Ţara Minunilor este o lume în care orice este posibil.

Cartea publicată de Vellant, tradusă din limba franceză de Aurelia Ulici, marchează 150 de ani de la apariţia poveştii.

Această ediţie se deosebeşte de precedentele apariţii prin ilustraţii remarcabile, ce dau o viaţă vibrantă personajelor, şi accesul la povestea
originală, într-un volum ca un album de artă pentru copii, a transmis editura.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.