Ediţia de primăvară a târgului de carte Kilipirim începe miercuri, la etajul al doilea al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, şi se va desfăşura cu acces gratuit până pe 19 martie, între orele 10.00 şi 22.00, cu reduceri la volume de până la 80%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din 2005 încoace, cum soseşte primăvara, iubitorii de lectură din capitală şi-au făcut un obicei din a aştepta o nouă ediţie a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiţie să continue şi în acest an. Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinereţe», dar şi titluri noi, toate cu discount. Le mulţumim expozanţilor, care au pregătit, încă o dată, reduceri de preţuri de nerefuzat la toate cărţile din ofertă. Iar pe cititori îi aşteptăm, timp de 5 zile, în spaţiul expoziţional al Kilipirim, să-şi împrospăteze lista de lecturi”, a spus organizatorul Louisa Udrescu.

Vizitatorii vor putea cumpăra cărţi la preţul de 1 leu şi volume al căror preţ a fost redus cu până la 80% - mii de titluri din oferta editurilor - Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Corint, Nemira, Trei, Aramis, Minerva, Prut, Herald, Niculescu, Vivaldi, Integral, Diana.

Acestora li se adaugă un număr mare de cupoane-cadou în valoare de 100 de lei cu premii în cărţi oferite de expozanţi, cupoane pe care cititorii le pot câştiga în urma unui concurs desfăşurat pe pagina de Facebook a Kilipirim.

Au decis să ofere cupoane-cadou în valoare de 100 lei următoarele case editoriale: Rao, Corint, Polirom, Humanitas, Curtea Veche Publishing, Trei, Nemira, Niculescu, Herald, Prut, Integral, Diana.

Concursul durează până la ora 12.00 în prima zi de târg, şi constă în distribuirea anunţului competiţiei pe Facebook. La ora 14.00, la Kilipirim, va fi extras numele câştigătorilor.

Titlturile cu cele mai mari reduceri vor fi cele de literatură suspans, thriller şi crime (ediţiile kiosk Rodica Ojog Braşoveanu, Stephen King, Sven Hassel, Raymond Chandler), dar sunt şi volume din domeniile SF& fantasy (seria de autor Philip K. Dick, seria ”Cântec de gheaţă şi foc”, seria ”Outlander”), literatură universal şi basme pentru copii din seria ”Basmul de Buzunar” de la editura Nemi.

Ceaiurile sau specialităţile de cafea, la preţuri preferenţiale, completează oferta ediţiei de primăvară a târgului de carte Kilipirim.

La târg se vor desfăşura conferinţele pe teme de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii din cadrul Festivalului de Spiritualitate şi Terapii Complementare ”A Noua Dimensiune”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.