Ediţia de Dragobete şi Mărţişor a atelierelor „Călător prin tradiţii” se va derula la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” începând cu a doua jumătate a lunii februarie şi este dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atelierele vor avea loc în zilele de 20, 27 februarie şi 6 martie 2021.

Copiii vor confecţiona alături de profesorii coordonatori - meşteri populari şi artişti plastici - mărţişoare, dar şi păpuşi, păsări, zgărdane, colaje şi alte obiecte decorative din materiale naturale şi reciclabile: coajă de nucă, flori presate, lână, seminţe, aţă şi lemn.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail relatii.publice@muzeul-satului.ro, menţionându-se atelierul ales, numele copilului, vârsta şi un număr de telefon unde pot fi contactaţi părinţii.

Costul pentru participarea la un atelier este de 30 de lei/ participant şi se achită în ziua desfăşurării atelierului, la casieria muzeului. Materialele necesare sunt asigurate de profesorii coordonatori. Numărul maxim de participanţi la un atelier este de 8 persoane, iar condiţia de desfăşurare a atelierelor este de a avea minimum 5 copii înscrişi/ atelier.

Program

20 februarie: 11:00 - 12:00, Colaj de primăvară; 13:00 - 14:00, Baba Dochia (confecţionat păpuşi).

27 februarie: 11:00 - 12:00, Mărţişoare; 13:00 - 14:00, Mărţişoare.

6 martie: 11:00 - 12:00, Podoabe populare; 13:00 - 14:00, Podoabe populare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.