Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, anunţă că a fost lansat un apel european către operatori culturali şi artişti de a se implica în Programul Cultural Timişoara 2023. Edilul a mulţumit ambasadelor României care au diseminat informaţia în mediile culturale şi artistice din ţările în care activează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dominic Fritz a precizat că scopul este de a face cunoscută oferta culturală a Timişoarei în Europa, dar şi de a atrage, la Timişoara, artişti şi producţii de excepţie.
 
”Am lansat un apel european pentru operatori culturali şi artişti de a se implica în Programul Cultural Timişoara 2023. Scopul nostru este dublu: pe de-o parte să facem cunoscută oferta culturală a Timişoarei în Europa, dar şi să atragem la Timişoara artişti şi producţii culturale de excepţie. Sunt punţi pe care le construim folosindu-ne de şansa deschiderii în plan internaţional fără precedent pe care Timişoara o are acum, pentru a poziţiona oraşul nostru prin cultură pe harta oraşelor atractive ale Europei”, a scris Dominic Fritz pe pagina sa de Facebook.
 
Primarul municipiului Timişoara a ţinut să mulţumească ambasadelor României din diferite ţări europene, că au ajutat la diseminarea acestei informaţii.
  
”Mă bucur că ambasadele României în diverse ţări europene au răspuns solicitării noastre şi au diseminat informaţia în mediile culturale şi artistice din ţările în care activează. Le mulţumesc Excelenţelor Lor pentru sprijinul acordat Timişoarei, Capitală Europeană a Culturii 2023. Strategia de întărire a relaţiilor diplomatice internaţionale ale Timişoarei va continua prin revitalizarea şi consolidarea relaţiilor cu oraşele înfrăţite”, a mai scris Fritz.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.