Doina Gradea, preşedinte - director general al TVR, le răspunde membrilor Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune care i-au solicitat demisia, că în mandatul actualului CA "au fost făcute cele mai mari investiţii în TVR".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat transmis News.ro, investiţiile la care se referă Doina Gradea au fost făcute la "studioul central, cât şi la toate cele 5 staţii teritoriale, am reluat producţia unor evenimente de anvergură şi, mai ales, am asigurat o bună gestionare a bugetelor pentru a nu repeta episoade de tristă amintire din istoria SRTv care ajunsese, în 2016, la datorii de aproape 150 de milioane de euro".  

Preşedintele-director general al TVR se întreabă "dacă este o coincidenţă faptul că o asemenea abordare a apărut în contextul în care, în spiritul unei bune şi transparente gestionări a banului public, mai ales în condiţiile crizei generate de epidemia Covid-19, managementul TVR face o evaluare atentă a producţiilor curente, pentru a optimiza bugetele şi a creşte eficienţa în administrarea tuturor resurselor - umane, financiare şi tehnice".

Doina Gradea precizează că "informarea de presă, transmisă de un sindicat care nu este constituit la nivelul SRTv, nu reflectă întru-totul poziţiile exprimate de toţi membrii Consiliului de Administraţie al TVR în şedinţa de astăzi".

Ea subliniază că "reprezentanţii acestui sindicat participă la şedinţele CA în calitate de observatori, semnând o declaraţie de confidenţialitate şi asumându-şi că discuţiile interne se rezolvă intern şi nu pot fi făcute publice decât cu acordul tuturor membrilor CA. În repetate rânduri, însă, acest sindicat a comunicat în media informaţii neadevărate, aducând permanent daune de imagine televiziunii publice". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.