Discovery Channel va difuza o nouă emisiunea de supravieţuire, ”Roata supravieţuirii”, în fiecare duminică, începând din 19 martie, de la ora 22.00, programul urmând să prezinte şase participanţi care trebuie să reziste în şase zone periculoase din America de Sud.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Roata” este, de fapt, un calendar lunar figurativ, un mecanism de înregistrare a fazelor Lunii, sub forma unui ceas care afişează în loc de oră destinaţii extreme. De fiecare dată când se întoarce roata, fiecare supravieţuitor este lăsat într-un nou loc izolat, expus celor mai grele condiţii din lume - tundra îngheţată, munţii aspri sau jungla înşelătoare, informează Discovery Channel.

Intervalul de timp petrecut în fiecare loc este dezvăluit doar telespectatorilor, lăsându-i pe supravieţuitori să se întrebe când se va întoarce din nou roata. Fiecare nouă rotaţie îi aruncă, fără niciun avertisment, într-un alt loc necruţător, iar roata hotărăşte soarta fiecăruia.

Înarmaţi cu câteva unelte pentru supravieţuire şi cu dispozitive SOS pe care le pot folosi oricând pentru a renunţa la provocare şi a cere ajutor, supravieţuitorii trebuie să lupte să rămână în viaţă, găsindu-şi hrană, apă şi adăpost.

Cei şase participanţi nu sunt profesionişti cu abilităţi extraordinare de supravieţuire, ci oameni din medii diverse, motivaţi să demonstreze că au curajul să facă o schimbare radicală. 

Participanţii sunt: Josh, un atlet care şi-a încheiat brusc cariera sportivă din cauza unei accidentări severe, Luke, un instalator din Minnesota care a învins cancerul tiroidian, Lindsay, un model de fitness din California, Adam, un antrenor şi maratonist, care luptă pentru prietenul său din copilărie, diagnosticat cu cancer cerebral, Shon, un fost soldat în Marina SUA, şi Kat, o asistentă medicală. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.