Televiziunea Discovery Channel va difuza cel de-al 13-lea sezon al emisiunii ”Maşini pe alese”, în care Edd China, maestru în mecanică auto, şi Mike Brewer, expert în evaluări auto, îşi propun să găsească şi să cumpere automobile la mâna a doua pentru a le reface în noul lor atelier din California, cu scopul de a le vinde, începând de miercuri, de la ora 22.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Edd China, maestru în ale mecanicii auto, şi Mike Brewer, expert în evaluări auto, se întorc ca să găsească, să repare şi apoi să vândă automobile la mâna a doua, în noul lor atelier din California, în noul sezon din seria «Maşini pe alese». Din 2003, Brewer şi China au cutreierat prin toată lumea după maşini uzate, dar cu potenţial. Acum au stabilit că se vor concentra doar pe America – naţia cea mai înnebunită după maşini din lume – şi îşi propun să găsească cele mai tari modele, să le cumpere, să le refacă şi să le vândă”, informează reprezentanţii Discovery Channel.

În fiecare episod, Mike Brewer caută o maşină decentă, pe care să o cumpere la un preţ corect. El citeşte anunţuri, participă la licitaţii pe internet şi vizitează cluburi auto şi garaje înainte să bată palma cu foştii proprietari. Proaspăta achiziţie este trimisă la atelier, unde Edd China o evaluează, după care începe să lucreze şi le explică telespectatorilor toate etapele, pe măsură ce se ocupă de reparaţiile necesare. După ce maşina este gata, cei doi fac un test şi se plimbă cu ea, apoi încep să caute cumpărătorul care le oferă cel mai mare profit posibil.

Noul sezon din ”Maşini pe alese” prezintă modele de automobile americane şi străine, printre care Ford Bronco din 1970, un Porsche 912E şi Cadillac V8.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.