Dineul corespondenţilor la Casa Albă, programat să aibă loc anul acesta pe 25 aprilie, a fost amânat, iar o altă dată urmează să fie anunţată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Asociaţia Corespondenţilor la Casa Albă a făcut anunţul printr-un mesaj publicat duminică seară pe Twitter.

„Asociaţia Corespondenţilor la Casa Albă regretă să anunţe că nu poate merge mai departe cu dineul din 2020 pe 25 aprilie. Vom reveni curând cu o altă dată. Mulţumim pentru sprijin”, a transmis organizaţia.

Amânarea a fost hotărâtă pe fondul pandemiei de Covid-19, după ce autorităţile din numeroase ţări au recomandat şi luat măsuri privind distanţarea socială.

Dineul urma să fie găzduit de Kenan Thompson de la „Saturday Night Live”, iar între cei care susţineau discursuri se afla şi Hassan Minhaj, cunoscut din „Patriot Act” (Netflix).

De regulă, la eveniment participă preşedintele SUA, însă Donald Trump a lipsit în fiecare an de când a fost ales preşedinte.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.