Demonstraţii meşteşugăreşti, ateliere pentru copii şi pentru adulţi vor avea loc timp de două zile, sâmbătă şi duminică, la prima ediţie a evenimentului „Un colţ de Bucureşti” găzduit de Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul îşi propune să promoveze arta meşterilor populari şi artiştilor plastici din Bucureşti.

În cele două zile, în curţile gospodăriilor din muzeu, vor avea loc şi demonstraţii meşteşugăreşti, ateliere pentru copii şi pentru adulţi.

Cei care doresc să repare sau să restaureze o ie, icoană, opinci sau curele o pot face pe loc, deoarece meşterii vor avea uneltele şi materialele necesare.

În cele două zile, artiştii Teatrului Muzical Ambasadorii vor prezenta spectacolul de balet „Frumoasa şi Bestia”, adaptare a celebrei poveşti scrise de Charles Perrault, o creaţie coregrafică semnată de Valentin Stoica, prim-balerin al Operei Naţionale Bucureşti. Spectacolul face parte din programul SAMER 2020, iniţiat de Ministerul Culturii. 

Accesul la eveniment va fi posibil între orele 09.00 şi 19.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.