Spectacolul “Dansând în noapte”, de Patrick Ellsworth, după filmul ”Dancer in the dark” al lui Lars von Trier, se va juca duminică, de la ora 20.00, la sala Studio a Teatrului Naţional “I.L.Caragiale” Bucureşti, în Festivalul Naţional de Teatru, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producţia Teatrului “Sică Alexandrescu” din Braşov este un demers regizoral semnat de Vlad Massaci, un discurs artistic despre natura sacrificiului, despre arta de a vedea în esenţa lucrurilor chiar atunci când lumina ochilor se stinge. Un spectacol de teatru ce trece barierele stilistice, dar care păstrează, intrinsec, prin poveste, dimensiunea emoţionantă a filmului cu care Lars von Trier a obţinut, în 2000, trofeul Palme d'Or.

Mădălina Ciotea este interpreta principală a spectacolului care a obţinut în 2015 trei premii în cadrul Festivalului de Dramaturgie Contemporană de la Braşov: pentru cel mai bun spectacol, cea mai bună regie - Vlad Massaci, iar actriţa a primit trofeul special al juriului pentru rolul Selma.

“Veniţi să vedeţi o femeie pe care întunericul nu o poate opri din a dansa cu viaţa”, spune Mădălina Ciotea, înterpreta Selmei.

Biletele se pot achiziţiona de pe platforma mystage.ro.

"Dansând în noapte", de Patrick Ellsworth, îi are în distribuţie pe Mădălina Ciotea, Bianca Zurovski, Marius Cordoş, Maria Gârbovan, Gabriel Costea, Mirela Borş, Claudiu Mihail, Vlad Pavel, Relu Siriţeanu şi copilul Vlad Ţigănuş. 

Scenografia, light design, concepţie şi realizare video sunt semnate de Andu Dumitrescu, iar coregrafia a fost realizată de Andrea Gavriliu. 

Festivalul Naţional de Teatru se desfăşoară până duminică, 30 octombrie. Selecţia festivalului a cuprins 40 de spectacole şi expoziţii, vizionări de filme, mastercalss-uri. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.