Curtea de Apel Bucureşti a respins luni planul de reorganizare propus de Realitatea Media S.A, care urmează să intre în faliment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Admite recursul. Modifică în parte sentinţa recurată, în sensul că: Infirmă planul de reorganizare propus de debitoare şi trimite cauza la judecătorul sindic în vederea intrării în faliment a debitoarei S.C. REALITATEA MEDIA S.A. Menţine în rest dispoziţiile sentinţei recurate. Irevocabilă", se arată în decizia de luni a instanţei.

Cozmin Guşă, acţionar Realiatea Media SA, a declarat, luni seară, că "Dragnea şi cei din statul paralel şi-au văzut visul cu ochii".

"În această seară, în urmă cu o oră, au obţinut o decizie de intrare în faliment a Realitate Media. În acest moment, aparatul din jurul lui Dragnea a reuşit să obţină acest lucru în instanţă. Noi tot speram că instanţa să nu ne dea această decizie. Dragnea şi cei din statul paralel, respectiv Coldea, despre care tot vorbesc de atâtea luni şi-au văzut visul cu ochii. Au reuşit, înaintea campaniei electorale, în această seară, în urmă cu o oră, să obţină o decizie la cererea ANAF, definitivă, de intrare în faliment a Realitatea Media", a anunţat Guşă la Realitatea TV.

El a susţinut că Realitatea Media a obţinut un plan de reorganizare, în care trebuia să plătească datoriile debitorilor, după ce ANAF  refuzase celălalt plan prin care firma se  angaja să plătească total datoriile la stat.

Realitatea Media se afla în insolvenţă de septembrie 2011.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.