Jurnalistul Cristian Tudor Popescu anunţă încetarea colaborării cu Digi 24, decizia aparţinând postului de televiziune. ”Diagnosticele puse în Cap Limpede final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala”, scrie el, referindu-se la emisiunea la care era invitat permanent, a cărei ultimă ediţie a fost în 3 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima. Nu ne mai vedem la toamnă. Analizând conţinutul acestei emisiuni, conducerea postului a decis să înceteze colaborarea cu subsemnatul. Este o hotărâre unilaterală, care aparţine Digi 24. Diagnosticele puse în Cap Limpede final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala”, a scris jurnalistul într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.
El afirmă că ar fi trebuit să se despartă de mult de Digi 24, dar că a mai rămas din respect faţă de telespectatorii emisiunii Cap Limpede.
De asemenea, Cristian Tudor Popescu precizează că nu intenţionează să meargă la altă televiziune de ştiri.
”Nu există vreo televiziune de ştiri la care să iau în considerare a mă „transfera”. Poate că ne vom revedea pe youtube, mă voi gândi. Deocamdată, iau o pauză video”, anunţă Cristian Tudor Popescu, precizând că va continua colaborările pe care le are şi că va scrie şi pe Facebook.
”Deşi concediat, nu plec în concediu”, subliniază el.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.