Eddie Murphy, Maya Rudolph şi RuPaul se numără între câştigătorii din ultima seară a ceremoniei Creative Arts Emmys, care a avut loc sâmbătă. Gala a fost transmisă live, iar telespectatorii au fost şi martorii unei gafe petrecute în timp ce a fost anunţat câştigătorul categoriei „actor invitat într-un serial dramă”, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea de-a cincea şi ultima seară a ceremoniilor Creative Arts Emmy Awards a fost transmisă pe FXX.

Când a fost anunţat câştigătorul categoriei „Guest Actor in a Drama”, pe ecran a apărut numele Ron Cephas Jones („This Is Us”), dar voice-over a fost anunţat Jason Bateman („The Outsider”). Producătorii au realizat rapid greşeala, au retras grafica şi au introdus un calup publicitar, revenind cu scuze.

În final, Cephas Jones a fost câştigătorul. Fiica lui, Jasmine Cephas Jones, a primit joi un Emmy pentru rolul din „#FreeRayshawn” (Quibi). Este prima dată când tată şi fiică sunt recompensaţi cu Emmy în acelaşi an.

Pe parcursul celor cinci seri de ceremonii, online şi televizate, au fost acordate 100 de trofee la categorii ca regie, casting, imagine, costume, montaj şi muzică.

Între câştigătorii din ultima seară se numără RuPaul Charles („RuPaul’s Drag Race”) care a stabilit un record pentru cele mai multe trofee câştigate consecutiv în calitate de gazdă a unui show - 5; Eddie Murphy a obţinut acum primul său Emmy, pentru prezentarea unei ediţii „Saturday Night Live”; actriţa Maya Rudolph a mai primit un trofeu (actriţă invitată într-o comedie - „Saturday Night Live”), după ce joi s-a impus la categoria „voice-over”; „Rick and Morty” a fost câştigător la categoria program de animaţie, unde s-a impus şi în 2018.

„The Cave”, regizat de Feras Fayyad pentru National Geographic, a fost câştigător la categoria „Exceptional Merit in Documentary Filmmaking”.

„Dave Chappelle: Sticks & Stones” al Netflix a câştigat trei trofee, iar „The Mandalorian” (Disney+) a mai primit unul, al şaptelea, pentru cea mai bună muzică într-un serial (Ludwig Göransson).

Au mai fost premiate producţiile „Cheer” (Netflix), pentru program reality, „The Last Dance” (ESPN), pentru serial documentar, şi „Bad Education” (HBO), cu Hugh Jackman şi Allison Janney în distribuţie, pentru film de televiziune. 

HBO şi Netflix au primit, în total, câte 19 trofee, urmate de Disney+ şi NBC, la egalitate cu câte opt.

„The Mandalorian” şi „Watchmen” au primit câte şapte premii, iar „Saturday Night Live”, şase, „RuPaul’s Drag Race”, cinci, în timp ce „The Marvelous Mrs. Maisel” a obţinut patru.

Cel mai important eveniment de săptămâna aceasta va fi gala Primetime Emmy. Miniseria „Mrs. America” şi serialul „Killing Eve”, actorii Jennifer Aniston, Mark Ruffalo şi Michael Douglas se numără între nominalizaţii celei de-a 72-a ediţii, care va fi prezentată duminică noapte de Jimmy Kimmel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.