În timp ce bunicul lor prinţul Charles a anunţat că a contractat coronavirusul, George, Charlotte şi Louis, copiii ducilor de Cambridge Kate şi William, au adus un emoţionant omagiu personalului medical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vizionat de mai mult de 1,2 milioane de ori în mai puţin de zece ore, videoclipul îi arată pe copiii ducelui şi ducesei de Cambridge în grădina lor aplaudând şi râzând. 

"Mulţumim medicilor, infirmierelor, îngrijitorilor, medicilor generalişti, farmaciştilor, voluntarilor şi angajaţilor dn sistemul de sănătate publică care lucrează fără pauză pentru a ajuta victimele Covid-19", este explicaţia. 

Prinţul Charles a fost diagnosticat cu Covid-19, dar soţia sa Camilla nu are boala, a indicat miercuri presa britanică. Prinţul de Walles, în vârstă de 71 de ani, este izolat la Castelul Balmoral din Scoţia. Regina Elizabeth a II-a, 93 de ani, s-a retras la Castelul Windsor din 17 martie, împreună cu prinţul Philip, 98 de ani. 

Premierul britanic Boris Johnson a decretat luni, 23 martie, carantină pentru populaţia Regatului Unit pentru cel puţin trei săptămâni cu scopul de a încetini răspândirea pandemiei de coronavirus care a cauzat mai mult de 300 de decese în ţară. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.