Daniel Perrone, Consulul General al Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, va apărea în episodul de joi al serialului de comedie ”Las Fierbinţi”, difuzat de televiziunea Pro TV de la ora 20.30, urmare a poveştii de miercuri scrise de Mihai Bobonete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima parte, care va fi difuzată miercuri seară, personajele din serialul ”Las Fierbinţi” pregătesc o petrecere în stil american, la care este invitat Daniel Perrone, informează Pro TV.

”Miercuri şi joi, de la 20.30, numai la Pro TV, simpaticele personaje au un motto clar: «Good bless Fierbinţi», în primul episod «Las Fierbinţi» realizat după un scenariu scris de Mihai Bobonete”, au transmis reprezentanţii Pro TV.

Primarul Vasile primeşte află că Daniel Perrone va vizita ”fierbinţenii”, în căutarea locului perfect pentru sărbătorirea  Zilei Independenţei. Primarul se gândeşte să se la un nou statut pentru Fierbinţi: capitala culturală a Europei. Dorel şi Gianina visează la viza pentru a ajunge în America, iar primarul încearcă să îi mobilizeze pe toţi să organizeze un eveniment memorabil, pentru a îl impresiona pe Consulul General al SUA la Bucureşti. Însă Daniel Perrone va simţi că fondurile folosite pentru această sărbătoare provin din activităţi ilicite.

“A fost o onoare să fac parte din cel mai popular serial românesc şi am fost cu adevărat impresionat de echipa de producţie şi de actorii talentaţi. A fost o experienţă de care m-am bucurat foarte tare şi sper ca, în timp ce râdem împreună la episod, să continuăm să colaborăm atât ca ţări, comunităţi, cât şi ca oameni. Le mulţumesc celor de la Pro TV şi producătorilor pentru invitaţia de a apărea în «Las Fierbinţi» şi de-abia aştept să trec din nou printr-o experienţă ca aceasta!”, a spus Daniel Perrone, după experianţa de pe platourile de filmare.

Serialul ”Las Fierbinţi” este difuzat de Pro TV în fiecare miercuri şi joi, de la ora 20.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.